Kasdienė Evangelija (Mt 7,7-12)
Gintas 2010.02.24, 21:22
Jėzus kalbėjo:
„Prašykite, ir gausite. Ieškokite, ir rasite. Belskite, ir jums bus atidaryta. Kiekvienas, kas prašo, gauna, kas ieško, randa, ir
beldžiančiam atidaroma.
Argi atsiras jūsų tarpe žmogus, kuris savo vaikui, prašančiam duonos, duotų akmenį? Arba jeigu jis prašytų žuvies, nejaugi paduotų jam gyvatę? Taigi, jeigu jūs, būdami nelabi, vis dėlto mokate savo vaikams duoti gerų daiktų, tai juo labiau jūsų dangiškasis Tėvas duos gera tiems, kurie jų prašo.
Tad visa, ko norite, kad jums darytų žmonės, ir jūs patys jiems darykite; nes tai ir yra įstatymas ir Pranašai“.
kiti dienos skaitiniai: Est 14,1.3-5.12-14; Ps 138
Žymės:
- prisijunkite arba užsiregistruokite, kad galėtumėte rašyti komentarus
Diskusijų komentarai
Ačiū už...
-
interviu su...
Labai verta...
-
Apie žmogų
Vieni...
-
Apie žmogų
Pazirsiu u...
-
Apie žmogų
Tomas turbū...
-
Apie žmogų
Bet ar...
-
Apie žmogų
Daugybos...
-
Apie žmogų
manyčia (...
-
Apie žmogų
Ta vieta...
-
Apie žmogų
Ačiū už...
-
Apie žmogų
"Aš...
-
Kasdienė...
labai man š...
-
Kasdienė...
Naujausios temos
Įdomios temos
Kasdienė...
(9)
Dievo ženklai
(9)
Netikiu -...
(8)
Skaistumas ir...
(5)
Kvietimas...
(4)
Dėmesio kaiš...
(4)
Malda
(3)
SMĖLIS SAUJOJE
(3)
katalikiško...
(3)

"Prašykite, ir gausite.Ieškokite, ir rasite.Belskite, ir jums bus atidaryta" už visa tai nepamirškime ir dėkoti...
Evangelija taikli kaip niekad :)
"Argi atsiras jūsų tarpe duodantis akmenį vietoj duonos, gyvatę vietoj žuvies?"
Atsakymas: "deja, taip, atsiras."
Ir štai čia - nuostabu :) Netgi būdami tokiais baisuokliais, mes galime daryti gerus darbus. Ir šiais gerais darbais mes panašūs į Tėvą!
kaip man gražu paskutiniai žodžiai.. Viskas telpa viename Žodyje. Viskas. Sudėti tai ką žinai, turi, neturi, į vieną Žodį.
Jn 19,28
"... visa ko norite, kad jums darytų žmonės, ir jūs patys jiems darykite;"
Kažkaip įgavo kūną šiandien tie žodžiai. Ir dar kartą įsitikinu: svarbu, ką darai, o ne kaip reaguoja tas, kuriam tai skirta. Nes kiekvienas supranta taip, kaip supranta. :)