Kasdienė Evangelija (Mk 8,11–13)

Priėjo fariziejai ir ėmė su Jėzumi ginčytis. Spęsdami jam pinkles, jie reikalavo ženklo iš dangaus. Atsidusęs iš širdies gilumos, jis pasakė: „Ir kam gi ši giminė reikalauja ženklo? Iš tiesų sakau jums: ženklo šiai giminei nebus duota!“

Ir, palikęs juos, jis vėl sėdo į valtį ir nuplaukė į kitą krantą.

kiti dienos skaitiniai: Jok 1,1–11; Ps 119

Bitė portretas

Ach, kaip dažnai norisi ženklo, kuris paliudytų - aš esu su tavimi per visas dienas. Ir liūdna prisipažinti, koks silpnas mano tikėjimas. Šiandien Jėzaus atodūsis...  kai nenori tikėti, kiekvienas ženklas gali būti penas netikėjimui. Ir jokie ženklai neįtikins.

dulkė portretas

Ginčytis su Jėzumi - nedėkingas reikalas, ne dėl to, kad jau žinau Jį esant Teisų, bet todėl, kad man skauda, kai Jam skauda. O Jam skauda dėl mūsų nuolatinių abejonių, nepasitikėjimo. Šlovinu Viešpatį už tai, ką jis dėl mūsų padarė!

--------------

:) šiandien taip ir norisi perfrazuoti Jokūbo laišką:

Aš, Dievo ir Viešpaties Jėzaus Kristaus tarnaitė, siunčiu gimtadienio sveikinimus diasporoje esančiam mūsų broliui Algiui

Laikyk, brol, tikru džiaugsmu, kad pakliūvi į visokius išmėginimus, kad taptum tobulas ir nieko nestokotum Kristuje!

ille portretas

Atodūsis gyvenantis Jėzaus širdies gilumoje.

Ir Jokūbo laiškas padedantis mums gyventi Jėzaus šypsenoje.

Ievužė portretas

Och, kaip dažnai mes reikalaujame....labai.

bralgis portretas

baisoka buti Jezaus paliktam.

Ir vis tik... per prievarta Jis nesodins manes i savo valti.

aurritta portretas

"Todėl palaimintos jūsų akys, nes mato, ir jūsų ausys, nes girdi." skaitant šios dienos Evangeliją man tik šita eilutė ir skambėjo galvoj. nes tikrai, ženklus reikia mokėti matyti, širdis juos mato. bet iš tikrųjų, kaip yra sunku matyti ir girdėti. 

dizainas: bralgis ir Monika | web sprendimas: c-4