Kasdienė Evagelija (Mk 6,1–6)

Šv. Blažiejus, vyskupas, kankinys/ Šv. Ansgaras(Oskaras), vyskupas

Jėzus, mokinių lydimas, parkeliauja į savo tėviškę. Atėjus šeštadieniui, jis pradėjo mokyti sinagogoje.

Daugelis girdėdami stebėjosi ir sakė: „Iš kur jam tai? Kas per išmintis jam suteikta, ir kas per stebuklai daromi jo rankomis? Argi jis ne dailidė, ne Marijos sūnus, Jokūbo, Jozės, Judo ir Simono brolis?! Argi jo seserys negyvena čia, pas mus?!“ Ir jie piktinosi juo.

O Jėzus jiems tarė: „Tik savo tėviškėje, tarp savo giminių ir savo namuose, taip negerbiamas pranašas“.

Ir jis ten negalėjo padaryti jokio stebuklo, tik keliems ligoniams uždėjo rankas ir juos išgydė. Jis stebėjosi jų netikėjimu, ėjo per apylinkės kaimus ir mokė.

kti dienos skaitiniai: 2Sam 24,2.9–17; Ps 32

ille portretas

"...ėjo per apylinkės kaimus ir mokė."

atsimenu vieną pamokslą. Kunigas sakė:"arba mylėkite arba vistiek mylėsite." kažkaip taip. Meilė randa būdus kaip mus pasiekti. Ir nuo mūsų priklauso ar laimingi būsime dabar, ar ... kažkada. :)

aurritta portretas

kartais faktai yra prieš mūsų akis, bet mes jų nematome. gaila.

norint kažką matyt, reikia žiūrėti.

norint tikėti, reikia pasitikėti.

norint girdėtri, reikia klausyti.

norint džiaugtis, reikia išmokti sekti.

o norint sekti, reikia eiti.

NORINT SUKURTI TAUTĄ, REIKIA JĄ KURTI. 

Bitė portretas

Klausiu šiandien savęs - kiek stebuklų Jėzus negalėjo padaryti mano gyvenime dėl mano silpno tikėjimo ir užsispyrimo. O kiek stebuklų sutrukdžiau Jam padaryti dėl kitų?

Ir negaliu nesistebėti ir nedžiūgauti - koks Jis... geriausias:))) Jis tiek daug man davė net tada, kai netikėjau, kad galiu iš viso ką nors gauti :))) Šlovė Viešpačiui! 

dizainas: bralgis ir Monika | web sprendimas: c-4